Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: neprilagođena brzina kretanja (1) i nepropisno kretanje kolnikom (1).      

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 1. lipnja oko 13.15 sati u mjestu Veliki Raven 54-godišnji vozač upravljao je traktorom križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozač je traktorom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom križevačke registarske oznake kojim je upravljala 38-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica i 71-godišnja putnica, kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Zbog vršenja očevida od 13.30 do 15 sati za sav promet bila je zatvorena navedena dionica županijske ceste broj 2208 te se promet odvijao obilaznim pravcima uz fizičku regulaciju prometa policijskih službenika.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila