Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su neprilagođena brzina kretanja i nepropisno skretanje.

U jednoj prometnoj nesreći vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 11. rujna, oko 14.35 sati, u Koprivnici na Đelekovečkoj cesti 28-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Danica zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste i gustoći prometa, udarila je u teretni automobil zagrebačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 44-godišnji vozač, a koji je od siline udarca udario u stražnju stranu osobnog automobila koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 31-godišnja vozačica.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 28-godišnja vozačica i 44-godišnji vozač, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila