Sportske igre mladih: "Zajedno više možemo - u akciji s policijom"

Slika PU_KK/Vijesti/sigurnouprometu/koprivnica3411.jpg

Na području Policijske uprave koprivničko - križevačke ove aktivnost održati će se prema slijedećem rasporedu: u utorak, 24. travnja, od 14 sati u Križevcima na Trgu Josipa Juraja Strossmayera, u srijedu, 25. travnja, od 10 sati u Koprivnici na Zrinskom trgu, u subotu, 28. travnja, od 12 sati u Đurđevcu na Trgu svetog Jurja.

Foto: Ilustracija

Ministarstvo unutarnjih poslova, zajedno s Organizacijskim odborom Sportskih igara mladih (organizator događanja), u suradnji s partnerima provodi niz preventivnih aktivnosti i animacijskih događanja ciljano usmjerenih na promicanje zdravih stilova života u duhu sporta, kao i promicanje pozitivne kulture navijanja koja isključuje svaki oblik huliganizma, nasilja, diskriminacije i govora mržnje, te poziva na "fair play" igru, toleranciju i korektno navijanje.

Kroz aktivnosti Sportskih igara mladih policija priprema informativno - edukativni kutak za djecu i mlade pod zajedničkim nazivom "Zajedno više možemo - u akciji s policijom".

Na području Policijske uprave koprivničko - križevačke ove aktivnost održati će se prema slijedećem rasporedu:

  • u utorak, 24. travnja, od 14 sati u Križevcima na Trgu Josipa Juraja Strossmayera,
  • u srijedu, 25. travnja, od 10 sati u Koprivnici na Zrinskom trgu,
  • u subotu, 28. travnja, od 12 sati u Đurđevcu na Trgu svetog Jurja.

Na svim predviđenim lokacijama aktivnosti policije predstaviti će se kroz info - punktove "Policajac prijatelj pomagač" i "Stani pred kameru i snimi svoju poruku: Ja sam za fair play", "Upoznaj policijske vještine, policijsku opremu i tehniku" i interaktvinu radionicu "Forenzičari u akciji", a partneri policije kroz svoje informativno edukativne postave.

U Koprivnici će se postaviti i info - punktovi "Isprobaj T-wall i Agility Bord: Koliko alkohol škodi", "Zaviri u mobilni preventivni centar policije", "Program prometne kulture za najmlađe - Jumicar" i "Čemu nas uči simulator vožnje motocikla".

Pozivamo djecu, mlade i roditelje na sudjelovanje i posjet naznačenim aktivnostima, a medije na njihovo praćenje.

  



Stranica