Stanje sigurnosti u razdoblju od 27. kolovoza do 2. rujna 2012.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, šest iz maloljetničkog kriminaliteta, 10 kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, šest iz maloljetničkog kriminaliteta, 10 kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i četiri kaznena djela zlouporabe opojnih droga.
Kazneno je prijavljeno 14 fizičkih osoba.
Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, a prijavljena su dva počinitelja.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega tri prekršaja tučnjava, dva drska ponašanja, prekršaj svađe ili vike, prekršaj prosjačenja i prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskog službenika.  
Prekršajno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesno su ozlijeđene dvije osobe. Nije bilo teških ozljeda a lakše su ozlijeđeni pješak i vozač  bicikla.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na prometnim sredstvima sa pričinjenom materijalnom štetom od 7 000 kuna. Također, zabilježeno je osam požara bez štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je šest prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je devet osoba.
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica