Tjedna informacija za 1. do 7. kolovoza 2022. godine

Slika /ikone/hauba policijska.JPG

U proteklom tjednu zabilježena su 23 kaznena djela, osam prometnih nesreća, tri požara i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA        
                                     
U proteklom tjednu zabilježena su 23 kaznena djela, od kojih 16 kaznenih djela općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

U proteklom tjednu zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike i prekršaj vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Prekršajno su prijavljene četiri osobe. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su tri požara na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a ukupna materijalna šteta se procjenjuje na oko 20.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečene maloljetne osobe mlađe od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.
 

Priopćenja