Tjedna informacija za 21. do 27. prosinca 2020.g.

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

Zabilježena su 24 kaznena djela, osam prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA  
                                           
U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta i osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije .
Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, prekršaj drskog ponašanja i prekršaj tučnjave.
Prekršajno su prijavljene tri osobe.  

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđena pješakinja, a lakše vozač osobnog automobila.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 2.000 kuna.  
 
OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Priopćenja