Tjedna informacija za 22. do 28. studenoga 2021. godine

Slika /ikone/policija natpis3.jpg

U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, 12 prometnih nesreća, tri požara i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA         
                                    
U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od kojih 13 kaznenih djela općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela maloljetničke delinkvencije i osam kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 15 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaj držanja životinja bez nadzora i prekršaj svađe i vike. Prekršajno su prijavljene tri osobe.    

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od kojih pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđena vozačica osobnog automobila i jedan pješak. Također, ozlijeđena je pješakinja, pješak i vozač bicikla, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su tri požara na građevinskim objektima. Materijalna šteta se cijeni na oko 67.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečeno je dvoje maloljetnika mlađih od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.
 

Priopćenja