Tjedna informacija za 8. do 14. veljače 2021.g.

Slika /ikone/policija sigurnost i povjerenje.JPG

U proteklom tjednu zabilježeno 13 kaznenih djela, osam prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA             
                                
U proteklom tjednu zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih šest kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta, pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa.
Kazneno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tuče, svađe i vike i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno su prijavljene dvije osobe. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđena putnica u osobnom automobilu. Također, ozlijeđen je vozač mopeda, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Teško su ozlijeđene dvije osobe, a materijalna šteta se cijeni na oko 300.000 kuna.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Priopćenja