Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 17. do 23. listopada 2011.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2011/auto_policija04.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od čega 23 iz oblasti općeg kriminaliteta, tri kaznena djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih i jedna pravna osoba.

Foto: Ilustracija  

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od čega 23 iz oblasti općeg kriminaliteta, tri kaznena djela iz oblasti gospodarskog kriminaliteta, dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti maloljetničkog kriminaliteta.  Kazneno je prijavljeno devet fizičkih i jedna pravna osoba. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je šest prekršaja, od čega tri prekršaja tučnjave, jedan prekršaj svađe ili vike i jedan prekršaj omalovažavanja policijskih službenika i jedan prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno 11 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježene su 23 prometne nesreće, od čega, devet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 16 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobila su tri vozača osobnih automobila i jedna pješakinja. Lake tjelesne ozljede zadobilo je sedam putnika u osobnim automobilima, četiri vozača osobnih vozila i jedan pješak. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinama, dva požara na poljoprivrednim površinama i požar na prometnom sredstvu, ukupna materijalna šteta procjenjuje se na 13 300 kuna, te je zabilježeno 10 požara u kojima nije počinjena materijalna šteta. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 11 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 14 osoba. Zatečeno je pet maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje. 



Stranica