Akcija "Manje oružja - manje tragedija" - kontakti sa lovačkim udrugama

Slika PU_KK/Vijesti/2011/10/MOMT22.10._300.jpg

U četvrtak, 20. listopada, sa početkom u 19 sati u sklopu provedbe akcije „Manje oružja - manje tragedija“ održan je radni sastanak sa lovačkim udrugama na području Policijske postaje Đurđevac. #GALERIUJA# PU_KK/Vijesti/2011/10/MOMT22.10.jpg,#

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U četvrtak, 20. listopada, sa početkom u 19 sati u sklopu provedbe akcije „Manje oružja - manje tragedija“ održan je radni sastanak sa lovačkim udrugama na području Policijske postaje Đurđevac. Tijekom sastanka policijski službenik protueksplozijske zaštite Policijske uprave i vođe sektora Policijske postaje održali su predavanje na temu akcije, gdje su lovačke udruge pozvane na suradnju, a dogovorena je i daljnja suradnja u provođenju ove akcije.

Isto tako, u subotu, 22. listopada, od 14 do 15.30 sati u prostorijama lovačkog doma Lovačke udruge "Srndač" u  Koprivnici promovirana je akcija "Manje oružja-  manje tragedija". Ovdje je također djelatnik protueksplozijske zaštite predstavnicima 17 lovačkih udruga sa područja koje pokriva Policijske postaje Koprivnica iznio dio Zakona o oružju koji se odnosi na dragovoljnu predaju oružja te prezentirao i podatke dosadašnjih rezultata provođenja akcija, brojčane pokazatelje dragovoljne predaje oružja, streljiva i minsko  - eksplozivnih sredstava. Policijski službenici, pomoćnik načelnika Policisjke postaje i vođa sektora, odgovarali su na upite predstavnika udruga koji su se odnosili na problematiku reguliranu  Zakonom o oružju.
 



Stranica