Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 27. veljače do 4. ožujka 2012.g.

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od čega 16 kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta i osam kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.

 Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježena su 24 kaznena djela, od čega 16 kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta i osam kaznenih djela iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.

Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena dva počinitelj. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je šest prekršaja, od čega, dva prekršaja tučnjave, dva prekršaja svađe i vike, prekršaj prosjačenja i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 10 prometnih nesreća, od čega, pet prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je devet osoba. Teško je ozlijeđen vozač motocikla, a lakše su ozlijeđena četiri vozača osobnih automobila, tri putnika u osobnim automobilima i vozač mopeda. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su tri požara u kojima nije pričinjena materijalna šteta. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 10 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je 17 osoba.

Zatečen je jedan maloljetnika mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica