U dvije prometne nesreće koje su izazvali vozači teretnih vozila, dvije osobe ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene.   
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 13. listopada, oko 10.25 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 31-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Mercedes daruvarske registarske oznake. Zbog ne držanja potrebitog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila BMW varaždinske registarske oznake, kojim je upravljala 50-godišnja vozačica. Vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača teretnog vozila će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 13. listopada, oko 12.30 sati, u Obrežu Kalničkom 30-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Man križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, udario kotačima u betonski rubnik kolnika, prešao preko istih, nastavio vožnju van kolnik, prevrnuo se na desni bok te udario prednjim djelom vozila u objekt za sakupljanje mlijeka, ogradu kuće, betonski stup električne mreže i kuću. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila