U Križevcima održano natjecanje "Sigurno i vješto u prometu"

Slika PU_KK/Vijesti/2015/06/spravisce.4.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U subotu, 13. lipnja, u Križevcima na Strossmayerovom trgu, AMK Križevci i Policijska postaja Križevci, organizirali su sada već tradicionalno natjecanje pod nazivom „Sigurno i vješto u prometu“. 

Naime, natjecatelji su bili djeca polaznici „Gradskog dječjeg vrtića Križevci“, dječjih vrtića  „Zraka  sunca“, „Sv.Josipa“ i „Čarobna šuma“, a program natjecanja se sastojao od pokazivanja vještine upravljanja dječjim biciklima. Također, željela se skrenuti pozornost na značaj korištenja zaštitne kacige kao jednog od faktora sigurne vožnje.  

Svi natjecatelji su nagrađeni prigodnim poklonima i to loptama te drugim promidžbenim materijalima, a na cilju su se mogli  osvježiti osvježavajućim napitcima. 

Policijski službenici su na mjestu održavanja natjecanja formirali info točku na kojoj su posjetitelji mogli postavljati razna pitanja, a dijeljeni su promidžbenih materijali na temu sigurnog sudjelovanja u prometu. Posjetitelji su mogli pristupiti testu znanja iz prometnih propisa, a oni koji su uspješno položili test, bili su prigodno nagrađeni. 

Auto moto klub Križevci i Policijska postaja Križevci, aktivno sudjeluju u osposobljavanju najmlađih sudionika u prometu kako bi ih se moglo  pripremiti za  samostalno  i sigurno sudjelovanje u prometu, a time ujedno i u pozitivnom smjeru,  proaktivno djelovati na sigurnost cestovnog prometa u budućnosti.



Stranica