U protekla 24 sata dvije prometne nesreće

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i  prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 8. travnja, oko 17.35 sati, na otvorenom dijelu ceste Rovišće – Markovac Križevački 20-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW Golf križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Opel bjelovarske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 37-godišnja vozačica, Golf je udario u prednju stranu osobnog automobila VW Touran bjelovarske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 37-godišnja vozačica te se Touran odbio i udario u Opel. Vozačica Golfa i vozačica Tourana su ozlijeđene, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će se protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću pokrenuti prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. travnja, oko 9.20 sati, u Koprivnici u Ulici dr. Željka Selingera 59-godišnja vozačica upravljala je teretnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog parkiranja stražnjom stranom vozila udarila je u bočnu stranu propisno parkiranog osobnog automobila Ford koprivničke registarske oznake. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Pisane vijesti | Promet i vozila