U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustarcija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 2. prosinca u 10.20 sati, u Koprivnici u Starogradskoj ulici 43-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udarila u osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 25-godišnja vozačica. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću 43-godišnja vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje je pokrenut prekršajni postupak.

Zatim u 11.50 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu 18-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Zbog nepropisnog skretanja vozilom je udario u parkirani osobni automobil Suzuki. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega je pokrenut prekršajni postupak.

Potom u 15.14 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardije Dijankovečkog 31-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW Tiguan koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udarila u osobni automobil VW Polo križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 32-godišnja vozačica. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

U 16 sati, u Križevcima u Potočkoj ulici 36-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Opel križevačke registarske oznake kojim je upravljao 82-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara vozila. Protiv vozačice je pokrenut prekršajni postupak.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila