U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 8. listopada, oko 19.30 sati, u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara 43 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake. Uslijed ne držanja potrebnog razmaka prednjim dijelom vozila udario je u radni stroj – malčer koji je bio prikopčan za traktor koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 59 – godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozač koji je prouzročio prometnu nesreću lakše je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. listopada, oko 10.30 sati, u Sokolovcu 53 – godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Renault bjelovarske registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje u nazad na kolnik Koprivničke ulice desnom bočnom stranom vozila udario je u osobni automobil Mercedes križevačke registarske oznake kojeg je na kolnom ulazu  zaustavio 56 – godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 8. listopada, oko 18.45 sati, u Cubincu 49 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel zagrebačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Ford bjelovarske registarske oznake kojim je u smjeru Bukovja Križevačkog upravljao 35 – godišnji vozač. Tom prilikom Opel je prednjim djelom vozila udario u bočnu stranu osobnog automobila Ford. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,02 promila, uhićen je i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila