U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija.kc.rotirke.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 19. siječnja, oko 13.40 sati, u Svetom Ivanu Žabno 43-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault njemačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Križevačkom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Audi križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 63-godišnji vozač. Tom prilikom vozila su se čeono sudarila. U prometnoj nesreći 43-godišnji vozač je ozlijeđen, a po zaprimanju liječničke dokumentacije će biti poznata kvalifikacija ozljeda te podnošenje odgovarajućih pismena.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 19. siječnja, oko 8.50 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 83-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 37-godišnja vozačica, a koja je zaustavila vozilo radi propuštanja pješaka na pješačkom prijelazu.  Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 19. siječnja, oko 13.35 sati, u Kalinovcu u Dravskoj ulici 52-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel Corsa koprivničke registarske oznake kolnim prilazom i po istočnoj prometnoj traci kolnika vršeći radnju uključivanja u promet,  a da prethodno nije propustio osobni automobil Golf koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 32-godišnji vozač. Tom prilikom je Golf prednjom stranom vozila udario u bočni dio Opela. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila