U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policajac-stop palica.jpg

Na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 1. lipnja, oko 14.35 sati, u Gotalovu 23-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru Gole. Uslijed neprilagođene brzine automobil je prednjim djelom udario u 76-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik. U prometnoj nesreći pješakinja je zadobila tešku tjelesnu ozljedu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 1. lipnja, oko 14.20 sati, na parkiralištu, u Koprivnici na Bjelovarskoj cesti  48-godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretni automobil MAN i priključno vozilo Schmitz slovenskih registarskih oznaka. Prilikom nepropisnog kretanja stražnjim djelom udario je u parkirani osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 1. lipnja, oko 16 sati, u Legradu u Ulici kralja Tomislava 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, a u izbjegavanju udara pri mimoilaženju s traktorom Zetor koprivničke registarske oznake s traktorskim priključkom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 77-godišnji vozač, koji se također kretao neprilagođenom brzinom, automobil je sletio van kolnika te udario u betonsku ogradu. Protiv obojice vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila