U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.     
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 24. kolovoza oko 11.50 sati, u Koprivnici 61-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW bjelovarske registarske oznake krećući se u smjeru raskrižja s Ulicom braće Radića. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u bicikl kojim se nepropisno preko obilježenog pješačkog prijelaza kretao 68-godišnji vozač, koji je pao na kolnik i zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. kolovoza oko 6.25 sati u Đurđevcu u Ulici Grada Vukovara 24-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Chevrolet koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog mimoilaženja došlo je do kontakta s teretnim automobilom Mercedes bjelovarske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnji vozač. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja,  naknadno je pronađena te joj je očitana koncentracija alkohola od 1,23 promila. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. kolovoza oko 13 sati, na cesti Vlaislav – Plavšinac 36-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udarila u osobni automobil VW Polo bjelovarske registarske oznake kojim je  u istom smjeru upravljao 31-godišnji vozač. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila