U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, dvije osobe lakše ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 22. ožujka, oko 16.05 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga 78-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se  nerazvrstanom pristupnom cestom benzinske postaje u smjeru raskrižja s Ulicom Ivana Česmičkoga. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu BMW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 53-godišnji vozač krećući se u smjeru Ulice Čarda. Tom prilikom BMW je prednjom stranom udario u bočnu stranu Opela te je nakon sudara sletio van kolnika. U prometnoj nesreći vozači su lakše ozlijeđeni, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 22. ožujka, oko 9 sati u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića 61-godišnji vozač  upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja uslijed neprilagođene brzine prednjim djelom vozila je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 31-godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo na vidno postavljeni prometni znak obveznog zaustavljanja. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 22. ožujka, oko 15.15 sati u Koprivnici na Trgu Eugena Kumičića na parkiralištu 21-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s parkirališnog mjesta vožnjom unazad automobilom je udarila u osobni automobil Golf koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 55-godišnji vozač. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila