U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, dvije osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom.    
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 11. svibnja oko 6.40 sati, u Križevcima u Koprivničkoj ulici 20-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda križevačke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila udarila je u stražnji dio osobnog automobila Citroen Jumper križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 23-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 11. svibnja oko 11.25 sati, u Goli 74-godišnjakinja je upravljala biciklom krećući se nogostupom u smjeru raskrižja s Dravskom ulicom. Dolaskom do raskrižja te uključivanja s nogostupa na kolnik oduzela je prednost prolaska traktoru Zetor koprivničke registarske oznake za koji je bilo priključeno neregistrirano i neosigurano priključno vozilo, a kojim je upravljao 63-godišnji vozač i kretao se Dravskom ulicom u smjeru Ulice Stjepana Radića. Tom prilikom traktor je udario u bočnu stranu bicikla, vozačica bicikla je pala na kolnik i zadobila teške tjelesne ozljede. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.  
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 11. svibnja oko 13.42 sati, u Križevcima u Ulici Nikole Tesle na parkiralištu 32-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat Punto križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u propisno parkirani osobni automobil Audi. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila