U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, jedna osoba ozlijeđena

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

Na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 14. travnja, oko 15.45 sati, na pješačko-biciklističkoj stazi Peteranec – Koprivnica 14-godišnja vozačica upravljala je biciklom Nakamura te prilikom nepropisnog pretjecanja došlo je do kontakta s biciklom Montana kojim je u istom smjeru upravljala 62-godišnja vozačica. Uslijed pada ozlijeđena je 62-godišnja vozačica, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 14. travnja, oko 14.30 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog 40-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ivanjskom cestom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Citroen koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 55-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 14. travnja, oko 18.37 sati, u Koprivnici u Ulici Vinički put, 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola 1,44 promila i prije položenog vozačkog ispita upravljao je osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake u smjeru Vinogradske ulice. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Smart koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 48-godišnja vozačica. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila