U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.   
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 28. rujna oko 10.15 sati, u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 26-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom Daf varaždinske registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet nije propustio osobni automobil BMW križevačke registarske oznake, kojim je upravljala 51-godišnja vozačica te je došlo do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 28. rujna oko 16.05 sati, na cesti Koprivnica – Peteranec 27-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom Fiat zagrebačke registarske oznake. Zbog nepropisnog skretanja u desno vozilom je djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera u trenutku kada ga je pretjecao osobni automobil Škoda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 69-godišnja vozačica. U izbjegavanju sudara vozačica je vozilom sletjela van kolnika u odvodni kanal. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 28. rujna oko 19.35 sati, u Koprivnici u Križevačkoj ulici 62-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom VW Tiguan koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 31-godišnja vozačica te je došlo do sudara dvaju vozila. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila