U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih nesreća

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih nesreća.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 16. lipnja, oko 23.40 sati, na cesti Đurđevac – Virje 38-godišnji hrvatski državljanin upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,06 promila motociklom Suzuki austrijske registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je motociklom sletio van kolnika i udario u prometni znak. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 16. lipnja, oko 7.05 sati, u mjestu Rovištanci 26-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake. Tom prilikom vozilom je udarila u psa kojeg je bez nadzora držao 61-godišnji vlasnik. Vlasniku psa je naplaćena novčana kazna.
 
Jučer, 16. lipnja, oko 9 sati, u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici na parkiralištu 62-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u parkirani osobni automobil Bmw njemačke registarske oznake. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 16. lipnja, oko 15 sati, u Prugovcu u Vinogradskoj ulici 52-godišnji vozač upravljao  je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozač je vozilom sletio van kolnika u odvodni kanal. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 16. lipnja, oko 21.54 sati, u Virju u Ulici Mitrovica policijski službenik upravljao je službenim policijskim vozilom i nepropisno skretao ulijevo u trenutku kada je u fazi pretjecanja preko pune uzdužne linije bio 41-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom Škoda čakovečke registarske oznake. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila