Uhićena četvorica vozača zbog najtežih prometnih prekršaja

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Protiv uhićenih vozača bit će pokrenut prekršajni postupak

Foto Ilustracija

Tijekom 10./11. kolovoza u nadzoru cestovnog prometa policijski službenici zatekli su četvoricu vozača u činjenju najtežih prometnih prekršaja:
 
  • Jučer, 10. kolovoza u 12.35 sati u Đelekovcu u Ulici Pavla Kvakana zatečen je 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,94 promila upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita.
 
  • Jučer, 10. kolovoza u 14.08 sati u Križevcima u Zagrebačkoj ulici zatečen je 25-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim mopedom prije položenog vozačkog ispita. Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet moped kojim je upravljao te je o tome obaviješten nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom
 
  • Jučer, 10. kolovoza u 19.20 sati u Cubincu zatečen je 58-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita.
 
  • Noćas, 11. kolovoza u 1.30 sati u Križevcima u Bjelovarskoj ulici zatečen je 23-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom i nedozvoljeno posjedovao manju količinu droge marihuane. Droga je oduzeta, kod vozača je preliminarnim testiranjem na droge utvrđena prisutnost droga u organizmu te je odbio vađenje krvi i izuzimanje urina.

Vozači su uhićeni i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila