Uhićena trojica vozača koja su upravljala pod utjecajem alkohola

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Vozači su uhićeni i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak  

Foto: Ilustracija

Jučer, 14. kolovoza u nadzoru cestovnog prometa policijski službenici zatekli su trojicu vozača u činjenju prometnih prekršaja, od kojih je jedan prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom:  
 
  • Jučer, 14. kolovoza u 23:20 u Koprivnici u Špoljarskoj ulici zatečen je 48-godišnji vozač koji je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje teretnim automobilom, pod utjecajem alkohola od 2,35 promila i za vrijeme dok mu je rješenjem Policijske uprave koprivničko-križevačke zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole. Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzeto teretno vozilo kojim je upravljao te je o tome obaviješten nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.
 
  • Jučer, 14. kolovoza u 23:20 u Koprivnici u Starogradskoj ulici zatečen je 49-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,76 promila.  
 
  • Jučer, 14. kolovoza u 23:30 u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića 44-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,53 promila i zbog nepropisnog kretanja vozilom sletio van kolnika u odvodni kanal.

Vozači su uhićeni i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila