Zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.       
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 14. veljače oko 14.35 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Meštrovića 45-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,44 promila osobnim automobilom Nissan koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice Đure Basaričeka. Tom prilikom oduzeo je prednost prolaska i sudario se s osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 14. veljače oko 14.50 sati, u Koprivnici u Ivanjskoj ulici 55-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet nije propustio osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 49-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.  
 
Jučer, 14. veljače oko 16.35 sati, na cesti Carevdar – Kloštar Vojakovački 41-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat njemačke registarske oznake u smjeru Kloštra Vojakovačkog. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljala 23-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 14. veljače oko 16.40 sati u Križevcima u Ulici kralja Tomislava policijski službenik upravljao je službenim policijskim vozilom. Dolaskom do raskrižja nije propustio bicikl kojim je upravljao 20-godišnjak, a koji se nepropisno kretao nogostupom. Tom prilikom 20-godišnjak je biciklom udario u vozilo u vrijeme kada je započeo prelaziti obilježeni pješački prijelaz, a da se pred istim nije zaustavio i gurao bicikl kao pješak preko obilježenog pješačkog prijelaza. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Protiv policijskog službenika bit će pokrenut prekršajni postupak zbog izazivanja prometne nesreće, a protiv vozača bicikla zbog nepropisnog kretanja.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila