Zabilježene dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, jedan vozač uprvaljao pod utjecajem alkohola od 2,60 promila

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene.   
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 5. rujna oko 8.15 sati, u Koprivnici na Trgu Eugena Kumičića 58-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se prijelazu približavao sigurnosnom brzinom tako da može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustio 73-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Tom prilikom došlo je do kontakta vozila u pješakinju, koja je pala na kolnik i zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 5. rujna oko 19.05 sati, na cesti Carevdar – Donjara 68-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,60 promila skupom vozila - neregistrirani traktor Ursus za koji je bila priključena neregistrirana poluprikolica. Uslijed nepropisnog kretanja skupom vozila je sletio van kolnika. Vozač je ozlijeđen, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila