Zabilježene tri prometne nesreće, četiri osobe su ozlijeđene

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustarcija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: neprilagođena brzina (1), oduzimanje prednosti prolaska (1) i nepropisno kretanje kolnikom (1).
Izdvajamo:  
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 30. travnja oko 16.50 sati, u Koprivnici u Ulici Širovice 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozačica i 41- godišnja putnica lakše su ozlijeđene, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 30. travnja oko 22.45 sati, na cesti Drnje – Peteranec 25-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,27 promila osobnim automobilom Bmw koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u betonski kolni ulaz. U prometnoj nesreći ozlijeđena je 17- godišnja putnica i 18 – godišnji putnik.
Točna kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila