Zabilježene tri prometne nesreće, jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 27. siječnja oko 21 sat u Guščerovcu 33-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 2,05 promikla. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio u putni jarak, udario u zemljani nasip i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

 Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 27. siječnja oko 10.40 sati, u Koprivnici u Potočnoj ulici 71-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford čakovečke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Ivana Mažuranića. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Dacia koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 45-godišnji vozač, a koji na vozilu nije imao upaljena dnevna ili kratka svjetla. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 27. siječnja oko 12.10 sati, u Koprivnici na Trgu bana Josipa Jelačića 65-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u  podiznu parkirnu rampu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja, naknadno je pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila