Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 10. ožujka oko 6.50 sati, u Kostanjevcu Riječkom 48-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Citroen varaždinske registarske oznake u smjeru Gornje Rijeke. Zbog nepropisnog pretjecanja skupa vozila-teretno vozilo Man i priključno vozilo slovenske registarske oznake kojim je upravljao 37-godišnji vozač došlo je do kontakta Citroena u vanjsko bočno ogledalo teretnog vozila Man. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. ožujka oko 9 sati, u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića 59-godišnja vozačica  upravljala je osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag na parkirališni prostor udarila je u parkirani osobni automobil Bmw. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja, naknadno je pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. ožujka oko 13 sati, u Ivancu Križevačkom policijski službenik upravljao je službenim policijskim vozilom. Tom prilikom nije vodio računa o položaju, smjeru i brzini kretanja vozila te je došlo do kontakta s teretnim vozilom Man križevačke registarske oznake koji je bio djelomično zaustavljen na kolnom ulazu i kolniku, a kojim je upravljao 50-godišnji vozač. Protiv policijskog službenika će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Stranica