Zabilježeno pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira

Slika /ikone/policija natpis.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Kozarevcu, Križevcima i Koprivnici  

Foto: Ilustracija

Javni red i mir

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Kozarevcu, Križevcima i Koprivnici.
Jučer, 10. ožujka oko 14.10 sati, u Kozarevcu u ugostiteljskom objektu 26 i 56-godišnjak su pod utjecajem alkohola međusobno se verbalno vrijeđali i fizički se sukobili. 26 – godišnjak je zatražio liječničku pomoć, dok je 56-godišnjak liječničku pomoć odbio kao nepotrebnu. Protiv prekršitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Također, protiv službujuće konobarice bit će pokrenut prekršajni postupak zbog usluživanja alkoholnih pića pijanim osobama.    
Jučer, 10. ožujka, oko 19.30 u Križevcima na ulici došlo je do fizičkog sukoba između  63 i 73-godišnjaka. Obojica muškaraca su zatražila liječničku pomoć i protiv njih će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Jučer, 10. ožujka, oko 20.30 sati u Koprivnici na Trgu Eugena Kumičića u ugostiteljskom objektu 37 – godišnjak je pod utjecajem alkohola verbalno i fizički napao 51 – godišnjaka. 51-godišnjak je odbio liječničku pomoć kao nepotrebnu, a 37-godišnjak je uhićen, smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Također, protiv službujuće konobarice bit će pokrenut prekršajni postupak zbog usluživanja alkoholnih pića pijanim osobama.    
 

Pisane vijesti