Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 13. ožujka oko 7.50 sati, u Koprivnici 70-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW Polo koprivničke registarske oznake krećući se Trgom kralja Tomislava u smjeru raskrižja s Ulicom Ante Starčevića. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 13. ožujka oko 8.25 sati, u Kunovec Bregu 37-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake krećući se Koprivničkom ulicom u smjeru raskrižja s Ulicom Dolanec. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel varaždinske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 13. ožujka oko 9.35 sati, u Koprivnici 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Passat bjelovarske registarske oznake krećući se odvojkom Bjelovarske ceste u smjeru raskrižja s bjelovarskom cestom. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Toyota koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 60-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara vozila, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.


 

Pisane vijesti | Promet i vozila