Zabilježene tri prometne nesreće, tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/policija-noć.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom.

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 29. siječnja, oko 8.45 sati, u Koprivnici 18-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW zagrebačke registarske oznake, krećući se Bilogorskom ulicom. Dolaskom do raskrižja sa Starogradskom ulicom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 67-godišnji vozač krećući se u smjeru Starigrada. Tom prilikom Opel je prednjim djelom udario u bočnu stranu VW koji je sletio van kolnika te udario u betonsko-metalnu dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 67-godišnji vozač. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 29. siječnja, oko 20.15 sati, na makadamskoj cesti u Majurcu 30-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,97 promila upravljao je osobnim automobilom VW njemačke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjim djelom vozila je udario u stražnji dio osobnog automobila Mercedes križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 48-godišnja vozačica. Oboje vozača su ozlijeđeni, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 29. siječnja, oko 9 sati, u Repašu 32-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Tom prilikom vozilom je udario u psa koji je pretrčavao kolnik. Protiv 57-godišnje vlasnice psa će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila