Zabilježene tri prometne nesreće, u dvije vozači upravljali pod utjecajem alkohola

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 11. rujna oko 16.30 sati, u Koprivnici na raskrižju Starogradske i Bilogorske ulice 28-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Škoda daruvarske registarske oznake. Zbog oduzimanja prednosti prolaska sudario se s osobnim automobilom BMW  varaždinske registarske oznake kojim je upravljao 34-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 11. rujna oko 21.45 sati, u mjestu Velika Mučna 33-godišnji vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,21 promil osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake u smjeru Sokolovca. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 32-godišnji vozač, a koji je smanjivao brzinu kretanja radi nailaska na upaljeno crveno svjetlo postavljene privremene regulacije prometa (izvođenje radova na cesti). Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću i upravljao pod utjecajem alkohola je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 11. rujna oko 22.45 sati, u mjestu Velika Mučna 41-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake u smjeru Sokolovca. Uslijed nepropisnog skretanja na prilazni most sletio je u odvodni kanal. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,34 promila, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila