Zabilježene tri prometne nesreće, u jednoj nesreći vozačica bicikla lakše je ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.    
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 19. svibnja oko 19.35 sati, u Koprivnici u Starogradskoj ulici 39-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice kraljice Jelene. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza istome se nije približio sigurnosnom brzinom uslijed čega je na obilježenom pješačkom prijelazu prednjim djelom vozila udario u bočni dio bicikla, kojim se nepropisno na kolnik Ulice kraljice Jelene uključila 70-godišnja vozačica, krećući se do tada nepropisno nogostupom Starogradske ulice u smjeru Starigrada. Vozačica bicikla pala je na kolnik i zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.    
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 19. svibnja oko 22.30 sati, u Cvetkovcu u Varaždinskoj ulici 62-godšnji profesionalni vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 0,17 promila skupom vozila-teretno vozilo Man i priključno vozilo Meusburger osječke registarske oznake na kojem je prevozio teretno vozilo i kretao se u smjeru Koprivnice.
Zbog nedopuštene ukupne visine priključnog vozila zajedno s prevoženim vozilom došlo je do zapinjanja gornjeg dijela prevoženog tereta u kabel za pružanje telekomunikacijskih usluga i pada preko kolnika. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 19. svibnja oko 22.50 sati, u Koprivnici nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom krećući se kolnikom Ulice Čarda u smjeru raskrižja s Ulicom Josipa Bukovčana. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u stražnji dio osobnog automobila Golf koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 24-godišnja vozačica. Nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja i  policija za njim traga.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila