Zabilježene tri prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene tri prometne nesreće u kojima su tri osobe ozlijeđene. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: nepropisno skretanje (1) i nepropisno kretanje (2).     

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U nedjelju, 3. rujna u 16:55 u Svetom Ivanu Žabno u Ulici braće Radića 68-godišnjakinja je upravljala električnim biciklom. Prilikom uključivanja na državnu cestu broj 28 kotačem bicikla je zahvatila bankinu i pala na kolnik. U prometnoj nesreći vozačica je ozlijeđena, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv biciklistkinje će biti pokrenut prekršajni postupak.

U nedjelju, 3. rujna, u 23:15 u Legradu u Ulici Petefi Šandora 30-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,14 promila osobnim automobilom njemačke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u betonski stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

U nedjelju, 3. rujna u 23:55 u Subotici Podravskoj 48-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,31 promila tehnički neispravnim biciklom te nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom ili drugom reflektirajućom oznakom krećući se nogostupom Koprivničke ulice gdje se vrše radovi te nije vodio računa o položaju, smjeru i brzini kretanja prilikom obilaženja privremeno postavljenog prometnog znaka, kojom prilikom je udario u betonski nosač prometnog znaka. Tom prilikom biciklista je pao na nogostup, zadobio lake tjelesne ozljede i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila