Zabilježeno sedam prometnih nesreća, jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je sedam prometnih nesreća

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je sedam prometnih nesreća. Izdvajamo:

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 17. prosinca oko 12 sato, u Svetom Petru Čvrstecu 60-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario 81-godišnju pješakinju. Pješakinja je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 17. prosinca oko 15 sati, u Koprivnici 38-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Mazda koprivničke registarske oznake kojim je 66-godišnja vozačica te je došlo do sudara vozila. protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

Jučer, 17. prosinca oko 17.20 sati u Peterancu 42-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake i udarila u psa vlasništvo 38-godišnjakinje koji je pretrčavao kolnik. Vlasnici psa naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 17. prosinca oko 20.10 sati, u Koprivnici u Ulici Hrvatske Državnosti 29-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je došlo do kontakta vanjskim bočnim ogledalima s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 38-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen, očitana mu je koncentracija alkohola od 1,78 promila, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 17. prosinca oko 20.38 sati u mjestu Novi Glog nepoznati vozač upravljao je vozilom. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Mercedes zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 28-godišnji vozač. Nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila