Zbog prometnih prekršaja vozač kažnjen novčanom kaznom, trajnim oduzimanjem vozila i kaznom zatvora

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

U žurnom prekršajnom postupku vozilo je trajno oduzeto, vozač je kažnjen kaznom zatvora od 40 dana i novčanom kaznom od 1.380 eura, te je predan u zatvor u Bjelovar

Foto: Ilustracija

Jučer, 18. ožujka na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 31-godišnji vozač koji je u nedjelju, 17. ožujka u 16.05 sati na cesti Peteranec - Sigetec upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,49 promila, prije položenog vozačkog ispita i za vrijeme dok mu je donijeto rješenje o ukidanju i oduzimanju vozačke dozvole, nije koristio sigurnosni pojas te kod sebe nije imao prometnu dozvolu niti osobnu iskaznicu.

Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

U žurnom prekršajnom postupku vozilo je trajno oduzeto u korist Republike Hrvatske, vozač je kažnjen kaznom zatvora od 40 dana i novčanom kaznom od 1.380 eura, te je predan u zatvor u Bjelovar.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila