Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i uvjetnim kaznama zatvora

Slika /ikone/policajac i vozilo.jpg

Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i uvjetnim kaznama zatvora

Foto: Ilustracija

U subotu, 14. rujna, na Prekršajni odjel Općinskog suda Koprivnica - Stalna služba Đurđevac doveden je 21 – godišnji vozač koji je u 00.18 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,03 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 11.000 kuna, 10 dana zatvora uvjetno na godinu dana te zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.
 
U nedjelju, 15. rujna, na Prekršajni odjel Općinskog suda Koprivnica - Stalna služba Đurđevac doveden je 27 – godišnji vozač koji je u subotu, 14. rujna u 15.39 sati u Budančevici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,12 promila te brzinom od 162 kilometara na sat, na cesti gdje je ograničenje prometnim znakom ograničeno na 70 kilometara na sat. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.
 
U nedjelju, 15. rujna, na Prekršajni odjel Općinskog suda Koprivnica - Stalna služba Đurđevac doveden je 36 – godišnji vozač koji je u 0.20 sati u Đurđevcu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,61 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 12.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.
 
U nedjelju, 15. rujna, na Prekršajni odjel Općinskog suda Koprivnica - Stalna služba Đurđevac doveden je 21 – godišnji vozač koji je u 3.35 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,35 promila prije položenog vozačkog ispita. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 5000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci nakon stjecanja prava na upravljanje.
 
U nedjelju, 15. Rujna, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici - Stalna služba Đurđevac doveden je 22 – godišnji vozač koji je u subotu, 14. rujna, oko 13 sati u Crnogorskoj ulici upravljao pod utjecajem alkohola od 1,50 promila traktorom probne registarske oznake te prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom i napustio mjesto događaja. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od  9300 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima F kategorije devet mjeseci.
 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila