Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni visokim kaznama

Slika /ikone/policija.3.png

Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni visokim nočanim kaznama, kaznom zatvora i zaštitnim mjerama

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu
 
U subotu, 30. studenoga, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 46 – godišnji vozač koji je u petak, 29. studenoga, oko 0.00 sati, u mjestu Velika Mučna upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,42 promila te prouzročio prometnu nesreću. Vozač je kažnjen kaznom zatvora devet dana, novčanom kaznom od 9.900 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 24 mjeseca te je predan u zatvor u Bjelovar.
 
U subotu, 30. studenoga, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 59 – godišnji vozač koji je u nedjelju, 29. studenoga, oko 21.50 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,32 promila i nije postupio po znacima policijskih službenika. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 18.300 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije osam mjeseci.
 
U nedjelju, 1. prosinca, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 33 – godišnji vozač koji je u subotu, 30. studenoga, u 23.30 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,86 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 38.400 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 12 mjeseci.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila