Kriminalitet: Zabilježeno pet kaznenih djela

Slika /ikone/krim policija.jpg

Na području Policijske uprave zabilježeno pet kaznenih djela

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave zabilježeno je pet kaznenih djela.
 
Oštećenje tuđe stvari
 
Između 25. i 29. studenoga, u Koprivnici u Sajmišnoj ulici nepoznati počinitelj je oštetio parkirni aparat oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.   
 
Prijetnja
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 43 – godišnjak s križevačkog područja između 29. studenoga putem drugih osoba prijetio riječima 62 – godišnjaku i 53 – godišnjakinji da će izravno ugroziti njihov život. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.  
 
Teška tjelesna ozljeda
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 39 – godišnjak sa koprivničkog područja u subotu 30. studenoga, oko 00.50 sati, u Koprivnici u ugostiteljskom objektu pod utjecajem alkohola 1,40 promila šakom u predjelu glave udario 23 – godišnjaka sa koprivničkog područja, nanijevši mu teške tjelesne ozljede. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 
 
 Sudjelovanje u tučnjavi
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica maloljetnika tijekom kolovoza u Koprivnici fizički napali 22 – godišnjaka sa šireg koprivničkog područja, nanijevši mu teške tjelesne ozljede. Prema počiniteljima je podneseno posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Krađa
 
U nedjelju, 1. prosinca, u večernjim satima u Križevcima, Trg Antuna Nemčića nepoznati počinitelj je otuđio bicikl Trek, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon