Opet trojica vozača uhićena zbog prometnih prekršaja

Slika PU_KK/vijesti/2009/11/cobre01.jpg

I jučer su, 26. studenog, trojica vozača višestrukih prometnih prekršitelja, uhićeni i dovedeni na Prekršajni sud u Koprivnici.

Foto: Ilustracija
I jučer su, 26. studenog, trojica vozača višestrukih prometnih prekršitelja, uhićeni i dovedeni na Prekršajni sud u Koprivnici.

U srijedu, 25. studenog, u 19.10 sati u Kunovec Bregu je 22 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,64 g/kg i brzinom od 144 km/h, na dijelu naseljenog mjesta gdje je brzina kretanja vozila dopuštena do 70 km/h Zadržan je do otrježnjenja, potom uhićen i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje je kažnjen kaznom zatvora od 10 dana, uvjetno na 6 mjeseci, novčanom kaznom od 1 800 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 6 mjeseci.

Istod dana u 20.30 sati, u Novigradu Podravskom je 26 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,19 g/kg i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Uhićen je i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 1 800 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije 6 mjeseci.

Također u srijedu, u 23.15 sati u Koprivnici je 44 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,67 g/kg. Zadržan je do otrježnjenja, potom uhićen i doveden na Prekršajni sud u Koprivnici, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 8 400 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije od 9 mjeseci.                                                    


Stranica