Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 2. do 8. kolovoza 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od čega 20 iz oblasti općeg kriminaliteta i kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od čega 20 iz oblasti općeg kriminaliteta  i kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.
Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja je prijavljen jedan počinitelj.
            
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
Protiv javnog reda i mira zabilježeno je devet prekršaja, od čega pet tučnjava, tri svađe ili vike i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno 16 osoba.
  
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama i sedam sa materijalnom štetom. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobila tri vozača osobnih automobila i dva putnika.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinama sa pričinjenom materijalnom štetom od 220 000 kuna te požar bala sijena sa štetom od 30 000 kuna. Zabilježena su i dva požara bez štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 13 osoba.
Prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata, bez odgovarajuće pratnje, zatečene su dvije osobe mlađe od 16 godina.


Stranica