Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 7. do 13. veljače 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, tri iz gospodarskom kriminaliteta, dva iz maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježena su 22 kaznena djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta, tri iz gospodarskom kriminaliteta, dva iz maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 12 fizičkih osoba.
Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje su prijavljena dva počinitelja.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega prekršaj svađe ili vike, tri vrijeđanja ili omalovažavanja službenih osoba, tri davanja pića pijanim osobama i prekršaj odavanja pijanstvu na javnom mjestu. Prekršajno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od kojih prometna nereća s poginulom osobom, šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća sa materijalnom štetom. Smrtno je stradala vozačica bicikla. Tjelesne ozljede zadobilo je šest osoba. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su dva vozača osobnih automobila, dva putnika, vozač mopeda i vozač bicikla zadobili lake tjelesne ozljede.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je pošar poljoprivredne površine te požar poljoprivredne površine i stupa električne mreže u kojima se procjenjuje počinjena materijalna šteta. Također, zabilježeno je još 15 požara u kojima nije počinjena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 11 prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je 15 osoba.
Zatečeno je pet maloljetnika mlađih od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica