U nedjelju trojica uhićenih vozača dovedena na Prekršajne sudove

Slika PU_KK/Vijesti/2010/11/policajac01.jpg

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 41 - godišnji vozač koji je u nedjelju, 13. veljače, oko 0.05 sati u Velikoj Mučni upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola te je odbio alkotestiranje. Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana, uvjetno na šest mjeseci, te zabranom upravljanja vozilima B kategoriju dva mjeseca.

Foto: Ilustracija

Jučer su trojica uhićenih vozača dovedeni na Prekršajne sudove u Koprivnici i Križevcima na žurni prekršajni postupak. 

Na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 37 - godišnji vozač koji je u nedjelju, 13. veljače,  oko 3.10 sati u Cubincu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 2 100 kuna i šest mjeseci zabrane upravljanja vozilima B kategorije.                         

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 41 - godišnji vozač koji je u nedjelju, 13. veljače,  oko 0.05 sati u Velikoj Mučni upravljao osobnim automobilom pod  vidnim utjecajem alkohola te je odbio alkotestiranje. Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana, uvjetno na šest mjeseci, te zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca.
   
Također, na Prekršajni sud u Koprivnici je doveden 61 - godišnji vozač koji je u nedjelju, 13. veljače,  oko 1.20 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od  2,06 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 4 000 kuna i tri mjeseca zabrane upravljanja vozilima B kategorije.



Stranica