Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 28. ožujka do 3. travnja 2011.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kazneniha djela, od čega 19 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri iz gospodarskog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba i jedna pravna osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od čega 19 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri iz gospodarskog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno devet fizičkih osoba i jedna pravna osoba.
Razriješena su i dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja za koja su prijavljene tri osobe.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je devet prekršaja, od čega dvije tučnjave, dva prekršaja drskog ponašanja, svađa ili vika, dva omalovažavanja ili vrijeđanja policijskih službenika i dva davanja pića pijanim ili malodobnim osobama. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od kojih četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je pet osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla, dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozač osobnog automobila, vozač bicikla i dva putnika.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su četiri požara u kojima nije zabilježena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je sedam prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je deset osoba.
Zatečena su tri maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica