Dovršeno kriminalističko istraživanje omogućavanje trošenja droga i neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana rođenih 1997., 1996 i 1989. godine sa đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.  

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana rođenih 1997., 1996 i 1989.  godine sa đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da je osumnjičeni 19 – godišnjak prodavao i davao na uživanje drogu marihuanu većem broju osoba sa đurđevačkog područja.

Također, sumnja se da je 20 – godišnjak davao na uživanje drogu marihuanu osumnjičenom 19 – godišnjaku. Nadalje, sumnja se da je 27 – godišnjakinja prodavala marihuanu osumnjičenom 20 – godišnjaku te davala marihuanu osumnjičenom 19 – godišnjaku.

Od osumnjičene 27 – godišnjakinje oduzeto je 8,25 grama marihuane

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanje trošenja droga i neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica