Dovršeno kriminalističko istraživanje: Oštećenje tuđe stvari i dovođenje u opasnost života i imovine

Slika PU_KK/Vijesti/2009/12/policija05.jpg

U utorak, 25. lipnja, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje prema trojici hrvatskih državljana rođ. 1999., 1999. i 2001. godine, s đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Foto: Ilustracija   

U utorak, 25. lipnja, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje prema trojici hrvatskih državljana rođ. 1999., 1999. i 2001.  godine, s đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili  sredstvom.

Sumnja se da osumnjičeni 21. lipnja, oko 21.20 sati u Đurđevcu u Ulici Petra Preradovića bacali kamenje na osobni automobil kojim je upravljala 30 – godišnja vozačica. Tom prilikom od dijelova razbijenog stakla lakše je ozlijeđeno dijete rođ. 2012. godine, a koje se nalazilo u pomoćnoj sjedalici na stražnjem sjedištu automobila.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Oštećenje tuđe stvari i Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom prema osumnjičenima je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivnici.



Stranica