Koprivnica: Učenici posjetili Policijsku upravu

Slika PU_KK/Vijesti/2012/11/posjet.pu.1.300.gif

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

Danas, 30. studenog, Policijsku upravu koprivničko - križevačku i Postaju prometne policije Koprivnica posjetili su učenici drugih razreda Osnovne škole Drnje  te područnih škola Peteranec, Hlebine i Sigetec. 

Tijekom posjete učenici su posjetili prostor za smještaj osoba, sportsku dvoranu te prostor za izradu dokumenata. Također, prezentirana su im vozila i uređaji koje policijski službenici koriste svakodnevno pri obavljanju zadaća. Najviše su ih oduševili policijski motocikli, te su gotovo svi odlučili biti policijski službenici i službenice. 

Nakon razgledavanja prostora, vozila i uređaja uslijedila je edukacija na temu "Sigurnog prometa", kojom prilikom im je skrenuta pozornost na nošenje reflektirajućih materijala, korištenja zaštitne kacige, obveze vožnje na zadnjem sjedalu u osobnim automobilima, poštivanje prometnih propisa i prometnih znakova. 

Po povratku u učeničke klupe isti su odlučili izraditi likovne radove na temu posjeta Policijskoj upravi, a koje će crteže policijske službenice za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica preuzeti tijekom posjeta školama i ponovnog druženja sa našim prijateljima.



Stranica